Ahli gusti WWE tiba tiba sondol muka bawah stage jadi bahan gelak seluruh dunia.

Pada hari Jumaat, WWE mengadakan ‘The Greatest Royal Rumble’ – yang luar biasa walaupun di Arab Saudi, yang menampilkan 50 orang Royal Rumble, banyak superstar yang kembali seperti nostalgia seperti Chris Jericho, Rey Mysterio dan The Undertaker, dan setiap tajuk pada baris dari kejohanan wanita, kerana tiada penghibur wanita di acara itu).Ia adalah peristiwa pelik dan menarik. Tetapi saat paling hebat datang ketika penggusti midcard Titus O’Neil berlari ke gelanggang , dan ini berlaku :

Bukan sahaja dia pergi, dan jatuh rata di wajahnya – dia entah bagaimana berjaya berakhir di bawah gelanggang. Para pengulas tidak dapat menyembunyikan ketawa mereka, dengan Michael Cole menyatakan “Itu mungkin perkara terbesar yang pernah saya saksikan.”

Malah rakan sepasukan beliau membuat jenaka kepadanya di Twitter:


Ini sebenarnya bukan kali pertama O’Neil tergelincir seperti ini. Kembali ketika dia memulakan kerjaya pertama di WWE NXT pada tahun 2010, O’Neil membuat slip yang sama, hidup di TV.

Jadi adakah dia tergelincir sebelum ini? Adakah ia satu lelucon untuk penggemar gusti lama? WWE menunjukkan beberapa replay slip pada siaran – biasanya apabila perkara menjadi salah, mereka dipotong dengan cepat. Seperti banyak perkara dalam gusti, kebenaran dan fiksyen sering sukar untuk dibezakan.


Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!