(gambar) Lelaki tuduh Sultan Johor palsukan tandatangannya untuk memindahkan share syarikat.

Seorang lelaki yang bernama Kamal Hisyam telah membuat kejutan apabila viral di media sosial membuat keterangan di mahkamah beserta laporan polis yang diviral kan di media sosial menuduh Sultan Johor memalsukan tandatangannya untuk memindah share sebuah syarikat.


Berikut adalah posting tersebut ;

“Sultan Johor mencuri syer saya dlm sykt Southern Ads dengan memalsukan tandatangan saya”

Itu keterangan Kamal Hisham yg mengejutkan semua dlm mahkamah

Kamal merujuk kpd satu laporan polis bertarikh 4/10/17 yg di buat beliau terhadap Tuanku Sultan Johor dan Lilian Low (Setiausaha Sykt) bahawa satu borang pindah milik saham kpd Kamal di katakan di tandatangan oleh Kamal pada 17/9/17.


Kamal menyatakan dlm keterangannya bahawa mana mungkin beliau menandatangan apa2 dokumen pindahmilik 24.5% saham beliau kepada Tuanku kerana :-

1. Tuanku tak bayar pun nilai syer beliau sejak 2005. Masa tu Tuanku dah ambik 25.5% dari 50% syer Kamal. Ni skrg nak rampas lagi 24.5%. Tak bayar sesen pun.

2. Kamal berada dlm tahanan di penjara ulu choh sejak 3 tahun lepas. Tiada sesiapa dtg berjumpa beliau di penjara pada 17/9/17 utk menandatangan apa2 dokumen.

3. Tandatangan pada borang bertarikh 17/9/17 berkenaan bukanlah tandatangan asli Kamal Hisham. Di percayai di palsukan dgn titah Tuanku

Mahkamah bersambung jam 2.30 pm


meskipun posting tersebut adalah mengejutkan akan tetapi ramai yang tidak mempercayai lelaki tersebut kerana kes tersebut masih sedang dibicarakan dan sebarang spekulasi sepatutnya dielakkan kerana kes tersebut masih belum selesai dibicarakan.

Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!