Isteri Curang langgar suami bersama teman lelaki, Polis tidak berbuat apa apa.

Viral sebuah video di laman sosial apabila seorang lelaki kelihatan cuba untuk menahan sebuah kereta yang dipandu oleh seseorang di dengan agresif. Pada masa yang sama kereta tersebut masih bergerak dan enggan untuk memberhentikan kenderaan sehingga lelaki tersebut berada di hadapan kenderaan tersebut.Lelaki tersebut kemudiannya menarik beberapa bahagian kenderaan kereta tersebut dan mematahkan wiper kenderaan tersebut sebelum pemandu kenderaan tersebut berterusan untuk mambawa kereta tersebut sambil melanggar lelaki yang mematahkan wiper kenderaannya . Kenderaan tersebut berterusan dipandu sehingga lelaki tersebut mendapat beberapa kecederaan.

Sekiranya dilihat dari video tersebut , lelaki yang mematahkan wiper kenderaan tersebut berada pada pihak yang salah namun cerita sebenar tersebar apabila lelaki tersebut menjelaskan bahawa kejadian tersebut sebenarnya berlaku pada tahun lepas dan pemandu kereta tersebut adalah teman lelaki bekas isterinya yang kantoi curang lalu melarikan diri bersama teman lelakinya dengan kereta tersebut.Lelaki tersebut memviralkan video berkenaan kerana setelah hampir setahun berlalu namun tiada tindakan yang dilakukan oleh polis untuk kes langgar lari yang dilakukan oleh teman lelaki bekas isterinya. Pada waktu kejadian tersebut berlaku, Lelaki tersebut dan bekas isterinya masih bergelar suami isteri dan kini mereka telahpun bercerai.

Netizen bersimpati dengan lelaki tersebut kerana dia bukan sahaja ditinggalkan isterinya malah dilanggar oleh isterinya yang membawa lari anak beliau yang berusia 3 tahun.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!