Kehebatan dan keistimewaan block PDK Gold Kawasaki RR150

Bagi pencinta motosikal yang dibuat oleh Kawasaki mestilah mempunyai ciri-ciri Jentera Ninja RR, walaubagaimanapun lajunyanya motosikal ini, Proses pembakaran yang terjadi pada setiap crankshaft untuk membuat kuasa motor 2stroke tidak sekata dan mula jatuh pada rpm tinggi . Ninja RR yang dilengkapi dengan teknologi Super KIPS dan HSAS menjadikan ia dapat memandu hingga kelajuan maksimum 170 hingga 190 km / jam. Ini menjadikannya sukar untuk dipadankan jika bukan oleh motor dengan kapasiti mesin 250 cc dan ke atas.

Kali ini para pengarang ingin berkongsi kelebihan PDK Gold yang sudah terkenal dunia perlumbaan atau Ninja RR rider. PDK sendiri adalah pengeluar bahagian perlumbaan untuk Ninja 2stroke asal Thailand, tidak ada rahsia lagi bahawa penggunaan blok silinder yang dibuat PDK dapat membuat perjalanan lebih lancar dan kuat. Jadi apa alasannya, adakah hanya kerana warna blok lebih menarik?? ini jawapannya.

Blok PDK Emas

Bahan yang berbeza adalah lebih kuat dan tahan calar daripada blok asal

Blok PDK Ninja ini telah terbukti secara material untuk enjin tahan panas yang tinggi dan pastinya dapat memaksimumkan motor kelajuan tertinggi anda

Ketinggian lubang ekzos Emas PDK lebih tinggi daripada blok silinder original. Ketinggian lubang ekzos blok PDK 31mm dikira dari bibir silinder blok. ketinggian ekzos blok standard adalah 35 mm dari silinder blok bibir.

Mungkin itu sedikit kelebihan yang dimiliki oleh Blok Emas PDK, dengan pelbagai kelebihannya, blok PDK menjadi pilihan kecepatan kerana ciri-cirinya. kerana baik untuk semua aspek, Block PDK dihargakan sekitar rm1000 – 1500 kerana kehebatannya

Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!