Lelaki UMNO tegar cuba malukan Nur Izzah Anuar live.

Nurul Izzah Anuar sememangnya telah menjadi semakin popular selepas kemenangan Pakatan Harapan dalam PRU 14 Nurul Izzah merupakan anak kepada Dato seri Anuar Ibrahim yang merupakan ketua kapada party PKR ataupun Keadilan yang juga menjadi ketua kepada party Pakatan Harapan. Isterinya atau ibu kepada Nurul Izzah adalah timbalan perdana menteri Malaysia setelah Pakatan Harapan telah menjadi party kerajaan terbaru.Popularity Nur Izzah Anuar semakin meningkat apabila beliau seringkali muncul dikaca televisyen sewaktu pilihanraya ke 14 hampir menjelang. beliau jugak kerap kali viral di laman sosial twitter kerana gayanya yang agak simple tanpa make up namun dipuji oleh netizen di laman sosial twitter kerana jarang sekali boleh dilihat wanita seperti Nurul Izzah Anuar yang agak simple dan seolah olah tidak kisah akan penampilannya namun tetap kelihatan cantik.

Namun beberapa hari lepas viral pula di media sosial bahawa Nurul Izzah Anuar telah dipanggil ke sebuah tempat FBI LIVE untuk ditemubual oleh orang yang menghibungi FBI LIVE tersebut .

Akan tetapi perkara yang tidak dijangka pula berlaku apabila seorang lelaki telah menghubungi dan cuba untuk bercakap dengan Nurul Izzah dan menengur beliau . Lelaki tersebut menengur tudung dan cara pemakaian Nurul Izzah dengan agak kasar dan terus terang ingin memalukan Nurul Izzah.Nurul Izzah kelihatan berubah mukanya kerana teguran lelaki tersebut dengan agak kasar dan kesat yang seolah olah cuba memalukan Nurul Izzah di khalayak ramai dalam live tersebut . Netizen mengutuk keras lelaki yang menegur Nurul Izzah tersebut yang dikenali sebagai Asrul kerana lelaki tersebut seolah olah sengaja memalukan Nurul Izzah .

Sebahagian besar netizen bersetuju bahawa lelaki tersebut adalah seorang penyokong party UMNO yang tidak berpuashati dengan kemenangan Pakatan Harapan dan sengaja berniat untuk memalukan Nurul Izzah Anuar.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!