Lelaki viral langgar orang terbuang air besar dalam kereta kini meninggal.

Mungkin pelik untuk didengan seseorang yang tidak tahan untuk buang air sanggup melakukan apa sahaja untuk melepaskan panggilan semulajadi itu . ianya walaubagaimanapun betul betul terjadi apabila seorang lelaki telah viral di media sosial melanggar orang lain dan tidak memberhentikan kenderaannya kerana terlalu tidak tahan untuk membuang air kecil .\Lelaki tersebut adalah seorang warga cina yang menjadi viral kerana telah melanrikan diri dari sebuah tempat setelah melanggar seseorang . Orang ramai yang berada ditempat kejadian berterusan mengejar lelaki tersebut untuk mendapatkan pemandu yang disangkakan melanggar lari seorang lelaki.

Setelah beberapakali ditahan oleh orang ramai yang mengejar lelaki tersebut , Lelaki tersebut tidak memberhentikan kenderaan sehingga beliau sampai di sebuah tempat beliau memberhentikan kenderaannya . Namun tanpa disangka . lelaki tersebut dikatakan tidak tahan untuk membuang air kecil dan bergegas mencari tandas dan terlanggar seorang lelaki .

Kejadian tersebut mungkin tidak disengajakan oleh lelaki tersebut dan dianggap langgar lari. Lelaki cina tersebut keluar dari kenderaan beliau setelah terbuang air kecil didalam seluar beliau. Video tersebut menjadi viral di media sosial kerana kejadian tersebut sememangnya pelik dan jarang sekali berlaku.Beberapa jam setelah video tersebut viral, Netizen yang memuat naik video tersebut sekali lagi memuatnaik status memberitahu bahawa lelaki cina tersebut telahpun meninggal dunia sewaktu ingin melintas jalan untuk ketandas. Lelaki tersebut turut memberitahu agar netizen tidak memandang jijik dan mengutuk lelaki tersebut kerana lelaki tersebut telahpun meninggal beberapa jam selepas sahaja kejadian itu berlaku.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!