Peminat instafamous sampah kutuk Ustaz tegur video hina dan cemarkan ramadhan instafamous TheFaizRoslan.

Kini zaman semakin berubah dengan teknologi yang semakin maju namun kini popular telah menjadi trend remaja dalam dunia . Banyak karekter dan individu telah menjadi popular kerana perbuatan mereka yang luar biasa dan dikutuk teruk namun akibat dari kutukan netizen yang agak teruk namun kini individu tersebut telahpun menjadi popular meskipun perbuatan dan video yang disebarkan adalah dianggap sampah.Kita boleh lihat beberapa instafamous yang popular dengan cara ini telah mendapat peminat mereka masing masing di media sosial . Antara contoh instafamous yang disebutkan ini adalah TheFaizRoslan, NRHWZ , Awek cendol, kingcoco dan sebegainya. meskipun perbuatan mereka agak keterlaluan namun mereka tetap disanjung dan dipuja oleh peminat mereka.

TheFaizRoslan sebelun ini boleh dilihat di media sosial dengan video parodynya yang memakai pakaian wanita yang pada awalnya dikutuk oleh netizen namun lama kelamaan ianya menjadi hiburan di media sosial sehingga video video thefaizroslan telah mendapat ribuan share dan retweet di media sosial twitter dan facebook . Namun perbuatan Faiz kerapkali dikutuk kerana berpakaian seperti wanita adalah dikutuk dan dilaknat Allah walau apa jua keadaan sekalipun.Namun viral di media sosial pula apabila Faiz telah memuatnaik video parody terbarunya yang memakai pakaian wanita di media sosial pada bulan ramadhan . Ianya sungguh menjijik kan bagi netizen kerana dibulan islam yang mulia ini umah islam dinasihati supaya lebih menjaga tuturcara mereka . Ini menarik perhatian Ustaz Wan Dazrin untuk menegur TheFaizRoslan di media sosial namun ustaz tersebut telah teruk dikutuk oleh peminat instfamous tersebut .

Cukup memalukan apabila hal seperti ini berlaku di zaman kini . Mereka seolah olah menganggap idola mereka adalah tuhan dan menyembah instafamous lebih dari tuhan . apa nk jadi la dengan budak zsaman sekarang kan? – ALert TV
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!