Sajat kena belasah dengan pondan tua live.

Siapa yang tak kenal dengan NurSajat yang dikatakan menimbulkan pelbagai kontroversi dengan jantinanya selain dari sering melakukan perkara perkara yang mencetuskan kontroversi. Nur Sajat sehingga kini tidak dapat dipastikan jantinanya meskipun beliau mengaku bahawa dirinya seorang khunsa.Nur Sajat walaubagaimanapun tetap dikatakan adalah seorang lelaki atau pondan oleh netizen kerana banyak telah terdedah maklumat peribadi beliau seperti kad pengenalan beliau sebagai seorang lelaki . Selain itu sebelum beliau menjadi popular sebagai jutawan di media sosial video pendedahan lama beliau turut menjadi viral di media sosial menunjukkan bahawa waktu itu beliau sendiri mengaku sebagai maknyah.

Nursajat kini telah hilang lama di media sosial setelah beliau kini tidak lagi popular kerana netizen muak dengan perbuatan kontroversi beliau namun beliau muncul lagi dan menjadi viral kerana beliau dikatakan diserang oleh pondan tua yang agak kasar sewaktu beliau sedang live di instagram.Walaupun begitu netizen menganggap bahawa ianya adalah satu gimik oleh Nursajat sekali lagi untuk menghangatkan kembali nama beliau setelah sekian lama beliau tidak menimbulkan kontroversi dan tidak menjadi bualan netizen dalam jangkamasa yang lama. Kali terakhir Nursajat dilihat menjadi viral adalah sewaktu dia dipersoalkan jantinanya oleh pihak JAKIM.

Meskipun JAKIM mendapat keputusan bahawa Nursajat adalah khunsa namun NurSajat tetap dianggap sebagai seorang lelaki oleh netizen kerana keterangan jantina beliau yang sering berubah ubah. Apa pandangan anda? adakan untuk kontroversi semata mata?
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!