(Video) BN dituduh pijak maruah wanita, rebut baju dalam buah dada untuk pancing undi

Viral di media sosial apabila BN dituduh memijak maruah wani dengan membiarkan wanita rebut baju dalam untuk pancing undi .
Walaubagaimanapun setelah beberapa ketika, akhirnya terbukti bahawa ianya merupakan sesuatu yang benar benar berlaku , namun tiada kaitan dengan politik .Seorang netizen telah menjelaskan keadaan sebenar kes tersebut dan ianya bukannya seperti yang ditulis didalam kapsyen video tersebut.

Kes ini dah dijelaskan tak kena mengena ngan politik..jualan 10sen ini anjuran MR KUAN CHENG HENG di pucung..mr kuan sudah pun menjelaskan perkara ni..
Harap semua hentikan tohmahan ini..
Lawati la laman fb KUAN CHENG HENG dn kalian akan kenal siapa dia..
Tidak ade insan semulia.insan bernama kuan cheng ini.mr kuan cheng heng bukan org kaya,bukan org politik dia seorg manusia biasa yg memiliki hati nurani yg sangat mulia mmbantu org2 susah dgn cara dn usaha beliau sendiri..
Pernah kalian dengar perhidmatan ambulan rm0.10sen? Urusan penghataran ke hospital dgn sukarela? Van mayat 10sen?Menurut lelaki tersebut ianya adalah jualan amal oleh KUAN CHENG HENG di puchong yang sering dilakukan oleh lelaki itu kerana dirinya yang perihatin dan ingin membantu orang ramai. Netizen dinasihati agar walaupun membenci Barisan Nasional, Netizen digesa agar memastikan setiap berita yang didapati adalah sahih dan bukannya agenda yang berkaitan dengan party politik.
Alert TV berita sahih tau tanpa menyebelahi mana mana party. – Alert TV
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!