(video) kekuasaan Allah Swt. Lelaki tak cedera walaupun ditembak tentera Israel bertalu talu.

Pada tahun 2014 . tentera Israel telah memutarbelitkan cerita keajaiban yang belaku di Israel dan mengatakan bahawa tuhan memihak kepada Israel untuk menghancurkan Palestine. mereka menukarkan versi cerita Palestine kepada cerita mereka kerana tiada apa apa bukti pada masa itu.“Kami melepaskan [rocket pertama]. Ia terlepas. Kedua [rocket]. Ia terlepas. Ini sangat jarang berlaku. Saya terkejut. Pada ketika ini kami hanya ada empat saat sehingga peluru berpandu menyentuh tanah. Kami telah memaklumkan perkhidmatan kecemasan untuk menumpukan lokasi sasaran dan memberi amaran tentang kejadian kecederaan besar-besaran.

“Tiba-tiba, Kubah besi(yang mengira kelajuan angin, antara lain) menunjukkan angin utama yang datang dari timur, angin yang kuat yang … menghantar peluru berpandu ke laut. Kami semua terkejut. Saya berdiri dan menjerit, ‘Ada Tuhan!’

“Saya menyaksikan keajaiban ini dengan mata saya sendiri. Ia tidak diberitahu atau dilaporkan kepada saya. Saya melihat kuasa Tuhan menghantar peluru itu ke laut. ”

Baru baru ini tersebar sekali lagi video seorang lelaki tua di palestine menghalang tentera israel hanya dengan menggunakan tangan . tembakan bertalu2 rocket dan peluru kearah pakcik tersebut namun tak berjaya untuk menjatuhkan pakcik tersebut . netizen mengatakan bahawa ianya pertolongan tuhan bagi rakyat palestine.

kalau dulunya Israel memutarbelitkan keajaiban yang berlaku di palestine, sekarang israel tidak dapat berbuat begitu lagi kerana wujudnya satu video di media sosial yang menunjukkan bahawa lelaki tua tersebut sememangnya tak dapat dicederakan oleh peluru dan rocket dari tentera israel.Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!