(video) Pengasas kosmetik terkenal sekali lagi kantoi menari macam orang mabuk sambut tahun baru.

Tular sebuah video di media sosial bahawa seorang pengasas kosmetik terkenal iaitu Safiey Ilias menari ibarat seorang yang sedang mabuk . Safiey katanya sedang berparty dan menari di salah satu tempat pelancongan di Malaysia untuk menyambut tahun baru yang diadakan di Langkawi.Turut serta bersama Safiey ialah beberapa orang artis dan kenalannya yang memuat naik gambar bersama Safiey. Walaupun video agak kurang jelas , namun netizen dapat mengecam individu dalam video tersebut sebagai Safiey Ilias sedang rancak menari dengan lagu yang dimainkan . pelbagai reaksi netizen yang mengutuk Safiey ilias kerana bertindak demikian .

Sebelum ini Safiey Ilias juga telah kantoi berubah kembali kepada perempuan setelah beliau menjadi viral kerana insaf dari mak nyah kepada lelaki asli . Namun Safiey Ilias membalas komen netizen yang mengecam beliau dengan mengatakan bahawa “iman ada naik dan turun”

Selain itu Safiey Ilias juga memberitahu netizen untuk menunggu sehingga 31hb Disember untuk menjelaskan mengenai perubahan beliau . Namun pada 31 langsung tiada kenyataan dari Safiey Ilias membangkitkan kemarahan netizen . Pada 31hb Disember juga Safiey Ilias menutup akaun Instagramnya kepada “private” untuk mengelakkan lebih kecaman.Ini sekali lagi menimbulkan kemarahan netizen dan meggelar Safiey Ilias sebagai penunggang agama seperti yang dinyatakan oleh seorang dari leader produk kosmetik beliau yang menjadi viral menceritakan bahawa Safiey Ilias adalah scammer dan sebenarnya tidak pernah berubah dan melakukan pelbagai gimik untuk melariskan produk kosmetik beliau.Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!