(video) Suami kantoi ceraikan isteri dan 3 anak dengan talak 3 kerana gilakan isteri orang pijak telefon

Seorang lelaki telah tular di media sosial apabila lelaki tersebut dikatakan diviralkan oleh isterinya sendiri kerana sanggup menceraikan isterinya dengan talak 3 bersama seorang janda . Namun menjadi lebih teruk apabila ‘janda’ tersebut bukanlah seperti yang dikatakan namun janda tersebut sebenarnya masih seorang isteri yang sah kepada seorang lelaki yang turut berada didalam video sewaktu menangkap isterinya bersama lelaki tersebut.Isteri yang diceraikan tersebut dikatakan pernah cuba memviralkan suaminya namun dikecam teruk oleh netizen. Namun apabila isteri tersebut telah berjaya menangkap dan merakam video isteri tersebut mendapat sokongan dari netizen pula. Berikut adalah posting dari salah satu page facebook yang memviralkan hal tersebut.

ISTERI ORG BERCINTA DGN SUAMI ORG

Kjadian blaku d bukit mertajam aprtmnt delima.intan rmh sewa betina (masih bini org)
Di antara pukul 11 pagi,
Beliau dikatakan sedang berdua2an ketika diserbu oleh istri dan anak2 serta suami kepada istri yg bercinta dgn suami org tu.Dan sangup menceraikan istrinya dengan talak 3,semata2 mahukan istri org tu,istri org tu pulak masih lagi sah,tapi masih lagi ikut jantan tu.
subhanAllah zaman sekarang makin menjadi2 dgn maksiat sebegini.
Dikatakan perempuan istri org itu mempunyai 3 org anak,sangup tingal anak dan menipu suaminya semata2 mahu mengikuti suami org tu.
Semoga Allah memberi pertunjuk dan hidayah kepada mereka..bertaubatlah sebelum terlambat..ingatlah bahawa doa istri yg teraniaya dimakbulkan Allah.Kelihatan di hujung video, lelaki yang merupakan suami yang menceraikan isterinya dengan talak 3 berang apabila bekas isterinya merakamkan mukanya dan mengamuk menyerang isterinya dan orang yang berdekatan. video tersebut juga dilihat tamat apabila lelaki tersebut memijak telefon pintar isterinya yang merakamkan kejadian tersebut.Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!