(video) Trend remaja motor gadai body , gelek di instagram tambah follower untuk duit

Saban hari teknologi semakin canggih di dunia . pelbagai cara dilakukan untuk membuat duit di media sosial seperti instagram, facebook dan sebagainya. menerusi followers yang ramai , pengguna instagram , facebook, twitter dapat membuat duit melalui “paid review” yang terbukti menjadi salah satu platform iklan yang berjaya di media sosial . untuk menambahkan follower, bermacam cara dilakukan untuk menambahkan follower.Namun keadaan semakin teruk apabila remaja remaja melayu iaitu minah minah motor telah menggunakan badan mereka dengan gelek dan menunjukkan aksi aksi yang tidak berakhlak untuk mendapatkan popularity dan follower di media sosial seperti facebook, instagram dan lain lain media sosial.

Mereka melakukan aksi gelek sambil memakai baju ketat untuk menjadi viral di media sosial dan lama kelamaan apabila follower bertambah mereka mula menggunakan khidmad paid review dari follower mereka di facebook dan instagram. keadaan menjadi semakin membimbangkan apabila kes ini sudah menjadi semakin teruk dan terlalu ramai remaja yang “payung” tubuh mereka untuk mendapatkan banyak follower dan viral di media sosial.

Baru baru ini aten bakri telah menjadi viral di mendia sosial kerana perbuatan itu juga seterusnya mendapan ratus ribuan follower dengan kaedah itu . Di youtube pula , seorang perempuan amerika membuat konsep yang sama sehingga mendapat jutaan subscriber . ini merupakan kaedah permulaan kariernya di youtube dengan mudah .Di malaysia keadaan ini adalah salah kerana kebanyakan remaja beragama islam membuat tindakan tersebut dan menjadi ikutan kepada remaja remaja zaman akan datang.

Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!