(video) Tunang ajak teman lelaki bersama kawan baru pukul tunang sendiri.

Tular di media sosial apabila seorang lelaki dipukul beramai ramai oleh lebih 20 orang lelaki yang katanya dipukul kerana tak puas hati . seorang wanita yang merupakan tunang lelaki tersebut mengajak mangsa bertemu untuk menyelesaikan masalah namun lain pula jadinya apabila teman lelaki baru perempuan tersebut mengajak beberapa lagi rakannya turut memukul mangsa.

Pada awal video kelihatan mangsa menaiki motosikal datang untuk bertemu dengan tunangnya bersama teman lelaki baru. Teman lelaki baru tunang mengsa teruk menyerang dan menolak mangsa beberapa kali sebelum mangsa membalas dan menimbulkan pergaduhan. akan tetapi setelah beberapa ketika pergelutan berlaku beberapa lagi lelaki lain yang dipercayai kawan teman lelaki tunang mangsa menyerang dan memukul lelaki tersebut beramai ramai.Mereka dipercayai bersembunyi terlebih dahulu dan merancing untuk menyerang mangsa. rakaman dapat disaksikan apabila sepupu mangsa merakamkan kejadian tersebut dari jauh . tak pasti apa punca sebenar kejadian itu berlaku dan semoga kumpulan lelak yang berlagak gangster dihadapkan ke muka pengadilan.

“Menurut pemilik video, katanya sepupunya dipukul lebih 20 orang lelaki selepas pergi berjumpa dengan tunangnya yang sedang bersama pakwe baru..katanya nak p setel cara baik..tapi jadi kes pukul..” – Siakap Keli

Lokasi: Kg Layang Layang, Kluang, Johor

Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!