(video) Usahawan kecantikan kerengga terkenal aksi tidak senonoh tersebar

Viral di laman sosial seorang usahawan kecantikan wanita dikatakan sedang menari dengan tidak senonoh tersebar di media sosial . Usahawan tersebut adalah popular di Malaysia dengan rupanya yang jelita dan susuk tubuhnya yang menarik dan kini digelar seorang usahawan yang berjaya iaitu Darlingsara.Menurut beberapa keping video yang tersebar hasil dari instagram beberapa orang influencer yang lain , beberapa orang influencer media sosial terlibat yang berada dalam satu majlis parti yang keliatan kearah barat dan agak tidak senonoh untuk berada di Malaysia. netizen menganggap bahawa parti tersebut adalah party tertutup oleh beberapa orang inffluencer terbabit.

Turut tersebar bersama video tersebut adalah video beberapa orang influencer tersebut sedang bengang dengan seorang artis Malaysia yang dikatakan menyerang dan memukul bos mereka. menurut mereka artis tersebut adalah Tiz Zaqyah dan seorang lagi artis yang tidak dikenalpasti identitinya.VIdeo tersebut mendapat perhatian netizen kerana aksi tidak senonoh mereka amat menjelikkan dan netizen meminta supaya pihak berkuasa mengawal dan mengambil tindakan terhadap beberapa orang ilfluencer ini yang menimbulkan persepsi buruk terhadap Malaysia dan mendatangkan teladan yang buruk terhadap remaja di media sosial.

Ianya juga mungkin bakal mempengaruhi anak muda malaysia yang tidak matang selain daripada tabiat tersebut adlah datang dari orang islam dan bukan agama lain di Malaysia ini.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!