(video)Artis baru nak up buat publisity murahan dituduh ludah atas pentas konvo.

Baru baru ini telahpun viral seorang artis yang dikatakan melakukan percubaan untuk menarik publisity namun dikecam oleh orang ramai kerana ianya jelas merupakan publisity stunt dan bukan benar benar berlaku . Ianya adalah mengenai seorang artis yang agak jijik bagi netizen iaitu Asad Motawh yang sebelum ini dilaporkan telah dipeluk oleh seorang peminat yang terlepas lari keatas pentas dan memeluknya.Namun kejadian tersebut bukan diambil iktibar oleh produksi artis murahan tersebut malah beliau sekali lagi dituduh melakukan satu lagi publisity murahan apabila dikatakan telah ditarik oleh peminatnya sehingga jatuh dari pentas. Video yang disebarkan pula seakan sama dengan video yang disebarkan sebelum ini dan seolah olah dirancang dan bukan benar benar terjadi.

Selain itu dilihat juga Asad jelas berlakon untuk publisity murahan tersebut . Netizen mengutuk teruk artis tersebut kerana publisity tersebut yang terlalu murah dan jelas nampak ‘fake acting’ Asad mengeluarkan kenyataan di laman facebook dan media sosial tentang kecederaan beliau hanya kecil sahaja nemun dikutuk dan dikecam oleh orang ramai.Seorang lelaki turut mengutuk dan membongkarkan perbuatan artis tersebut yang dikatakan tiada adab sebelum ini kerana telah meludah diatas pentas konvo Dewan Tunku Syed Putra dan menganngap Asad Motawh sebagai artis murahan yang tiada adab. Berikutan dari beberapa kejadian ini jelas publisity stunt yang dijalankan beliau mendatangkan impak negatid dari netizen yang telah muak dengan perkara tersebut.

Ramai juga yang menganggap bahawa Asad Motawh terlebih berusaha untuk menjadi seperti Justin Bieber akan tetapi gagal dengan lakonan dan publisity murahan yang tidak menjadi dan mendatangkan kecaman yang teruk oleh netizen yang langsung tidak percaya dan muak dengan publisity stunt artis tersebut.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!