(video)Kedah mula tolak UMNO, Ceramah kosong tanpa pendengar .

Tular beberapa video di laman sosial menunjukkan keadaan di sekitar ceramah UMNO di Sungai Petani , Kedah . Ianya mendapat perhatian netizen di media sosial kerana video tersebut menunjukkan bahawa Ceramah UMNO tersebut adalah kosong dan tanpa kehadiran yang sepatutnya.


Dilihat dari video, kelihatan susunan kerusi merah didalam dewan ceramah tersebut yang agak banyak jumlahnya akan tetapi hampir tiada orang yang datang untuk mendengar ceramah tersebut melainkan beberapa staff organizer ceramah tersebut . Setelah beberapa ketika majlis dijalankan , kelihatan beberapa orang sahaja datang ke majlis tersebut.

Video kedua pula menunjukkan bahawa majlis tersebut kekal dijalankan dengan alunan musik namun tiada ucapan yang boleh dilihat melainkan beberapa orang sahaja yang masih terpinga pinga di kawasan tersebut . keadaan ini mencuit hati netizen di ruangan komen yang masing masing mengeluarkan kata kata lawak bagi peristiwa tersebut .


Akan tetapi, tidak pasti samada video tersebut benar benar berlaku atau video tersebut dirakamkan sebelum ucapan dan majlis berlangsung. Namun tiada seorangpun yang bersuara tentang kejadian tersebut sekiranya ianya tidak benar.

Mungkin UMNO mula ditolak di bahagian Sungai Petani Kedah siapa tahu? apa pendapat anda – ALert TV
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!