(video)Tiz Zaqyah bergaduh kena hentam dengan botol arak di kelab malam?

Viral di laman sosial apabila beberapa keping video telah dimuat naik dan menjadi bualan netizen . Video tersebut memperlihatkan keliaran beberapa orang anak muda melayu sewaktu berada di sebuah kelab Malam yang tidak dikenalpasti.Menurut video kelihatan beberapa orang influencer media sosial dan beberapa orang pengusaha kecantikan sedang berseronok melakukan tarian yang agak tidak senonoh menyebabkan video tersebut dihujani kecaman dari netizen.

Menurut video itu lagi selepas perkara tersebut berlaku , kelihatan beberapa orang remaja yang berada dalam video tersebut memberitahu bahawa mereka telah beergaduh dengan artis iaitu Tiz Zaqyah yang disebut nama beliau oleh beberapa influencer yang menyebarkan video tersebut.Difahamkan bahawa Tiz Zaqyah dan seorang lagi kawannya yang tidak dikenalpasti telah dibaling dengan botol arak oleh beberapa orang yang berada di kawasan tersebut dan menimbulkan pergaduhan yang tidak dapat dikenalpasti apakah puncanya.

Video tersebut turut menampilkan tarian tidak senonoh daripada DarlingSAra yang merupakan usahawan kecantikan wanita yang dikecam terruk sehinggakan mendapat ribuan like dan perkongsian di laman sosial twitter dan facebook.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!