Wajah pelik Shifa Melvin tanpa make up viral lepas dihentam TMJ

Hangat kisah mengenai TMJ dan Syifa Melvin yang dikatakan bertikam lidah di laman sosial akibat dari kontroversi yang melanda Safawi Rosid.

Syifa mengulas foto dirinya memakai gaun pengantin rona putih dan memegang sejambak bunga lili dengan tanda pagar #countingdays (menghitung hari) yang dimuat naik di Instagram (IG) yang tular, selepas hubungan dengan penyerang JDT itu hangat diperkatakan..Syifa atau nama sebenarnya, Nur Syifa Athirah Amirol Melvin, 26, berkata, foto itu adalah kempen promosi produk kosmetik keluaran adik-beradiknya, Kekasih, yang dimuat naik di laman sosial.

Enggan mengulas lanjut kontroversi hubungan dengan Safawi, Syifa tidak mahu isu berkenaan berpanjangan.

“Saya minta maaf… Saya tidak mahu lagi komen mengenai hal ini. Saya kira cukuplah komen yang diberi dalam status terbaru yang dimuat naik di IG.

“Saya cuma serabut kerana menjadi mangsa fitn4h. Saya tak terkesan pun dengan kata-kata dilemp4rkan. Saya masih menjalani hidup seperti biasa dan tidak mahu memanjangkan lagi kekecohan ini,” katanya kepada BH Online.Terdahulu, Syifa menafikan hubungan dengan Safawi menjadi punca prestasi kurang memberangsangkan penyerang itu.

Syifa yang terkejut dengan laporan disiarkan kerana tidak pernah ‘membuka’ mulut selepas kontr0versi prestasi Safawi tular, mendakwa dia tidak pernah meminta penyer4ng JDT itu menyara hidupnya.

Syifa mendakwa, dia bekerja keras mencari duit sendiri dan tidak cukup rehat untuk menampung perbelanjaan harian.

Mengulas kontr0versi tercetus, Safawi dilaporkan bertekad kembali ‘mengaum’ selepas memperaga aksi kurang

memberangsangkan dalam tiga aksi diharungi musim ini.

Syifa berkata, kontr0versi tercetus tidak menjejaskan hubungan dengan Safawi.“Hubungan kami tiada masalah. Kami okay sahaja cuma sedikit terkilan apabila ada yang tuduh saya hendak menumpang populariti teman lelaki.

“Sedangkan susah payah saya bekerja untuk berada di tahap ini,” katanya.

Sebelum ini, Pemain Paling Bernilai Anugerah Bolasepak Kebangsaan (ABK) 2019 itu dilihat gagal meneruskan rentak konsisten musim lalu apabila bergelut dan gagal memberikan impak seperti yang diharapkan kepada pasukannya

ini status TMJ yang di blurkan..

dan beliau siap upload gambar syifa sebelum make up

posting TMJ menjadi viral di laman sosial sehingakan mendapat perhatian netizen yang menyokong dan terkejut dengan pendedahan TMJ . Syifa yang turut kerap kali menjadi kontroversi kerana mulutnya yang tidak disukai netizen langsung tidak dibela oleh netizen malah dikutuk dengan teruk.


Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!